Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Orderverzamelaar huren: volledig ontzorgd bij Liftlease

Bij Liftlease bieden we alle typen orderverzamelaars aan in verschillende soorten en maten.
Een orderverzamelaar is een magazijntruck voor het verzamelen van goederen volgens een orderverzamellijst. Omdat niet overal complete pallets worden uitgeleverd, zijn orderverzamelaars speciaal voor het verzamelen van losse colli.

Voor meer informatie over de verschillende soorten orderverzamelaars en merken nodigen wij u uit om contact op te nemen via bovenstaande contactverzoek.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een orderverzamelaar bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet.
De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw orderverzamelaar(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét certificaat

Orderverzamelaars

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een orderverzamelaar

Een orderverzamelaar huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de orderverzamelaar van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van orderverzamelaars en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw intern transport altijd operationeel is en voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met intern transport? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.