Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Reachtruck huren: volledig ontzorgd bij Liftlease

De reachtruck  is een combinatie tussen een stapelaar en een heftruck.  De reachtruck komt vooral tot zijn recht in distributiecentra en magazijnen met smalle gangen en korte draaipunten. Doordat de mast met vorken volledig in- en uitgeschoven kan worden is de reachtruck zeer wendbaar en heeft een kleine draaicirkel.
Hierdoor benut u de beschikbare ruimte optimaal.

Voor meer informatie over de verschillende soorten reachtrucks en merken nodigen wij u uit om contact op te nemen via bovenstaande contactverzoek.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een reachtruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat u een betrouwbare en wendbare oplossing in handen heeft. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw reachtruck(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Inhouse chauffeursopleidingen mét certificaat

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een reachtruck

Een reachtruck huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de reachtruck van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van reachtrucks en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw intern transport altijd operationeel is en voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met intern transport? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.