De service organisatie van Liftlease die een dekking biedt voor heel Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek bestaat uit service monteurs die werken vanuit hun eigen rayon en aangestuurd worden door de planning bij Liftlease.

De planning streeft ernaar dat iedere service monteur zijn vaste klanten heeft, hierdoor weet de service monteur precies wat belangrijk voor de klant is en wat de prioriteiten zijn binnen uw bedrijf.

 

De service monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en werken met een digitale pen die de servicebonnen meteen verstuurd naar Liftlease, hierdoor kan men bij Liftlease meteen inspelen op de situatie bij de klant. Dit betekend minimale stilstand door snelle respons bij een servicemelding, effectief onderhoud en een directe oplossing. Continuïteit van uw bedrijfsproces is voor Liftlease prioriteit nummer één.

 

U stelt hoge eisen aan uw materieel om maximale betrouwbaarheid en productiviteit te garanderen, dus naast een goede truck is goede service van groot belang voor uw organisatie.

 

Door het feit dat Liftlease merkonafhankelijk is heeft de serviceorganisatie geen probleem met de diversiteit aan merken, zo heeft Liftlease een groot aantal huurklanten waarbij men ook op het eigen materieel service verleend.

 

Liftlease verzorgt full service indien de klant dit wenst en neemt de eigen truck op in het service systeem met daarin een volledig serviceplan uitgewerkt waarin het preventieve onderhoud en de jaarlijkse VA veiligheidskeuring zijn inbegrepen, uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat Liftlease naast de onderhouds – en keuringswerkzaamheden de reparaties van eventuele storingen op zich neemt. Die bijkomende werkzaamheden worden in overleg met u uitgevoerd en achteraf gefactureerd, indien nodig wordt er eerst een reparatie begroting gemaakt.

 

De servicemonteurs van Liftlease zijn VA keurmeester, met een periodieke veiligheidskeuring van uw trucks toetsen zij (zo mogelijk in combinatie met het onderhoud) de veilige inzetbaarheid van de truck.

U ontvang een digitaal keuringsrapport en bijbehorend advies, met VA keur voldoet u aan de verplichte periodieke keuring volgens de Arbo wet.

 

In de Arbo-wet is sinds 1998 de ‘Richtlijn Arbeidsmiddelen’ opgenomen, deze regelgeving stelt dat de preventieve keuring een betere veiligheid bij machines en apparaten garandeert.

Zodra uw arbeidsmiddel een VA-keur keuring heeft doorlopen, voldoet u aan de wet. Bij goedkeuring kunt u een jaar lang verantwoord verder en bij afkeuring moet er uiteraard een reparatie volgen.

 

Naast de Arbo-wet zorgt keuren ook voor;

 

  • Investering in veiligheid van de medewerkers;
  • Investering in veiligheid
  • Verlengt een keuring vaak de levensduur van de machine.