Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Verreiker verhuur: volledig ontzorgd bij Liftlease

Een verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Verreikers worden gebruikt voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden. Bekende merken verreikers zijn o.a. Merlo, Manitou en JCB.

De verreiker kan worden vergeleken met een heftruck. Het verschil is dat een verreiker in ruw terrein te gebruiken is en een heftruck meestal niet. Op een verreiker zit een telescooparm die met gemak veel hoger komt dan een gemiddelde heftruck. Een verreiker heeft zoals zijn naam al doet vermoeden een relatief groot bereik. Hij kan hoog en ver komen met zijn vorken of bak en dat is handig wanneer men niet helemaal op de plaats kan komen waar een last moet komen te staan of weggehaald moet worden.

Voor meer informatie over ons verreikeraanbod nodigen wij u uit om contact op te nemen via bovenstaande contactverzoek.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een verreiker bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw verreiker
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Chauffeursopleidingen mét certificaat

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een verreiker

Een verreiker huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de verreiker van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van verreikers en interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw verreikers en intern transport altijd operationeel zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw verreikers en intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met uw transportmiddelen? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!