Heftruck kopen

Koop

 
Ook wanneer u graag zelf uw interne transport machines koopt kunt u bij ons terecht.
Of het nu gaat om nieuwe machines die naar wens kunnen worden samengesteld, of gebruikte machines die weer als nieuw worden gemaakt, bij ons heeft u de keuze.

Truck kopen

Overig koopaanbod

Intern transport kopen

 
Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe machine aan te schaffen, kunt u deze volledig naar uw eigen wensen samenstellen. Zo kan het zijn dat u opzoek bent naar extra comfort omdat u veel werkzaamheden verricht op een ongelijke of ruwe ondergrond. Of als u wilt kiezen voor extra veiligheid is het mogelijk om te kiezen voor extra verlichting en een blue spot. Wat uw wens ook is, wij leveren elk gewenst model.
 
Daarnaast bieden wij ook gebruikte machines aan. Zodra deze machines na een huurperiode terug komen worden ze door onze monteurs weer volledig klaar gemaakt voor een tweede leven. De machine krijgt een volledige onderhoudsbeurt, en wordt altijd geleverd met een geldige veiligheidskeuring. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig opnieuw gespoten machine, dit kan in de originele kleur of in uw eigen bedrijfskleur zijn. Op deze manier kunnen wij jong gebruikte machines aanbieden die weer als nieuw zijn, maar voor een lagere prijs.
 
Om de beste service te kunnen bieden heeft u naast het kopen van intern transport ook de mogelijkheid om gemakkelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Zo verzekerd u zichzelf van het regelmatig onderhoud en de benodigde reparaties van uw machines. Ook is het mogelijk om onderhoud uit te laten voeren op basis van nacalculatie.
 
Op zoek naar een gebruikte machine? Bekijk dan ons aanbod.
Liever een nieuwe machine naar wens samenstellen? Onze collega’s kijken graag mee naar de mogelijkheden en geven u een vrijblijvend advies.
Heftruck kopen Barneveld

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease