Verhuur

Daarom liftlease

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Snelle service
  • VA-keur gecertificeerd en ervaren monteurs
  • Landelijke dekking
  • Ruime jonge huurvloot voor huur van elke gewenste periode
Liftlease

Kies voor de flexibele verhuur oplossingen van Liftlease

 
Of het nu gaat om seizoendrukte, een verhuizing of een andere tijdelijke behoefte, onze service is gericht op snel kunnen schakelen en flexibel zijn in het verhuren van interne transportmiddelen.
 
Wij begrijpen dat een plotselinge extra behoefte aan intern transportmiddelen stress kan veroorzaken. Wij beschikken over een ruime korte termijn huurvloot waardoor we snel kunnen schakelen. Of u nu een heftruck, reachtruck, palletwagen of hoogwerker nodig heeft, onze huurtermijn is al mogelijk vanaf 1 week. Hierdoor kunt u efficiënt inspelen op veranderende behoeften in uw bedrijf.
 
Ook leveren wij de machine op ieder gewenste locatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd service en onderhoud beschikbaar is. Onze vakbekwame monteurs vertrekken iedere dag vanuit diverse servicepunten in Nederland, waardoor we altijd dicht bij u in de buurt zijn.
 
Onze adviseurs bespreken graag met u wat uw exacte behoeften zijn en bepalen samen met u de inzet en looptijd. Op basis hiervan bieden wij u een scherp tarief aan.  U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs aanbieden.
 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
 
Verhuur

Maak je keuze

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease