Intern transport Liftlease

Oplossingen Liftlease

 
In Liftlease vindt u een deskundige en betrouwbare partner op gebied van intern transport.
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op alle vlakken volledig ontzorgt worden.
Op deze pagina vindt u een overzicht van onze dienstverlening en mogelijkheden op het gebied van financiering voor uw intern transport.

De diensten van Liftlease

 
Liftlease is hét adres voor uw intern transport behoefte.
U kunt bij ons intern transport huren, leasen of kopen.
Wanneer u kiest voor het leasen van machines is dat inclusief alle voordelen van ons Alles in 1 pakket. Dat houdt in dat wij de machines voor u onderhouden, repareren en jaarlijks een veiligheidskeuring uitvoeren. Mocht er een grote reparatie nodig zijn dan zorgen wij voor een vervangende machine. Op deze manier kunt u er op vertrouwen dat u altijd werkt met een veilige, goed werkende machine.   
 
Voor onderhoud, reparaties en de jaarlijkse veiligheidskeuring aan uw eigendomsmachines staan onze monteurs ook voor u klaar. We kunnen dit verzorgen op nacalculatie of in de vorm van een onderhoudscontract.
 
Voor ieders veiligheid is het belangrijk om de juiste instructies te krijgen voor het bedienen van een heftruck of reachtruck. Het is daarom aan te raden om een heftruckcertificaat te behalen. Ook voor deze cursussen kunt u bij ons terecht.   
 
Klik hier voor meer informatie over onze diensten.
 

Financiering intern transport

 
U kunt uw intern transport op verschillende manieren financieren. U kunt voor korte termijn of lange termijn intern transport huren. Voor lange termijn inzet ( 6 maanden of langer ) verzorgen wij de operationele lease van uw intern transport voor een vaste prijs per maand. Dit is altijd inclusief onderhoud, reparatie en veiligheidskeuringen.
 
Gaat uw voorkeur uit naar aanschaf van uw intern transport dan kunt u bij ons elke gewenste machine kopen.
Liftlease intern transport

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease