HANGCHA

In 1956 werd Hangcha opgericht als staatsbedrijf, maar is sinds 2000 een particulier eigen bedrijf.
 
Met meer dan 65 jaar ontwikkeling en innovatie heeft Hangcha zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende wereldwijde onafhankelijke onderneming op gebied van ‘material handling’  
Inmiddels is Hangcha de grootste particuliere heftruckproducent van China.
 
Hangcha breidt haar productiecapaciteit steeds verder uit en blijft zich ontwikkelen.
Om op die manier een leverancier te zijn van hoogwaardige producten voor haar gebruikers over de hele wereld.
 
In 2021 is Hangcha Netherlands BV in Almere opgericht. Hier bevind zich het onderdelenmagazijn en servicepunt.
Bij Liftlease verkopen en verhuren we verschillende intern transportmiddelen van Hangcha. Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan.

AANBOD

 
Hangcha produceert machines voor diverse industrieën.
 
Voor groothandel en detailhandel kunt u denken aan een heftruck, reachtruck, pallettruck met hoog hefvermogen, een stapelaar of een orderverzamelaar.
 
De voedselindustrie vraagt om hygiëne en voedselveiligheid. Hiervoor heeft Hangcha veel Lithium-Ion machines. Deze elektrische producten hebben geen uitstoot en een laag geluidsniveau. Dat levert een schone en veilige werkomgeving op. Hierbij kunt u denken aan heftrucks, reachtrucks, stapelaars en pallettrucks uitgevoerd met een Lithium-Ion batterij.
 
Speciaal voor de chemische industrie zijn er de krachtpatsers. Zo zijn er heftrucks met een vermogen van maar liefst 48 ton. De heftrucks voor deze industrie voldoen aan de ATEX richtlijnen om veiligheid en bescherming te garanderen.
 
Bos- en landbouw vraagt om andere prioriteiten. De buitenomgeving kan complex zijn door een ruige en oneffen ondergrond. Ook heb je te maken met diverse weersomstandigheden. Hiervoor is een ruwterrein heftruck een perfecte oplossing. Dit is een robuuste maar compacte machine. De 4wiel aangedreven 5 tonner is voorzien van een motorschokdemper en een geveerde stoel. Speciaal voor werk met stenen is er een heftruck met een hoge weerstand tegen stof. Daarbij heeft de heftruck een groot laadvermogen en een hoge weerstand tegen schokken.
 
In de productie industrie kunnen er diverse oplossingen nodig zijn. Afhankelijk van de producten kunt u kiezen voor een heftruck in diverse vermogens. Ook een pallettruck, stapelaar en orderverzamelaar behoren tot de mogelijkheden.
Misschien is een elektrische trekker wel de oplossing voor uw bedrijf. Het is een ideaal transportmiddel tussen verschillende zones en werkplekken in grote fabrieken en magazijnen.
 
Ook voor transport, opslagfaciliteiten en havens heeft Hangcha alle oplossingen in huis.
Ook intern transport van Hangcha huren of kopen?
Bekijk ons assortiment
Hangcha heftruck

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease