MultiX

 
De MultiX zijlader, ook wel bekend als een 4-weg truck, is een soort heftruck die zich onderscheidt door zijn vermogen om op meerdere manieren te bewegen. Dit type truck rijdt niet alleen voor- en achteruit, maar ook zijdelings. Het vermogen om in vier richtingen te rijden maakt de zijlader uiterst handig in situaties waar manoeuvreerbaarheid belangrijk is.
 
Zijladers zijn bijzonder geschikt voor het hanteren van lange goederen. Door hun zijdelingse hefvermogen kunnen ze efficiënter omgaan met lange en zware ladingen in vergelijking met traditionele heftrucks. Dit maakt ze ideaal voor sectoren zoals houtbewerking, metaalindustrie en bouwmaterialen, waar lange materialen vaak worden vervoerd en opgeslagen.

Eén van de voornaamste voordelen van de MultiX zijlader is het vermogen om te werken in smalle gangpaden met dicht opgestelde stellingen. De mogelijkheid om zijdelings te bewegen stelt de bestuurder in staat om goederen op te pakken en te vervoeren zonder de truck te draaien. Hierdoor wordt het efficiënt laden en lossen van goederen direct verhoogt.  
 
De MultiX is er in twee modellen:
  • MultiX 3-wiel Deze meerweg elektrische heftruck is een veelzijdige en compacte machine en combineert het beste van twee werelden. Deze zijlader kunt u zeer goed inzetten als normale heftruck, maar ook voor het vervoeren van lang materiaal.
  • MultiX 4-wiel De MultiX 4-wiel is leverbaar met hefvermogens van 2500, 3500 en 4500 kg. De zijlader heeft een compacte bouw en geeft een goed zicht op de lading.
Beide machines zijn voorzien van een Lithium-Ion accu voor een snelle en langdurige inzet. Ook hebben ze een camerasysteem en 360 graden besturing, met deze besturing kunt u zonder te stoppen van richting veranderen. Dit bespaart tijd en vermindert de slijtage van banden. De machines zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn daarom ook voorzien van voldoende werkverlichting.
 
Kortom, de MultiX zijlader is een waardevolle aanwinst voor bedrijven die behoefte hebben aan efficiëntie en veelzijdige manieren om lange goederen te hanteren.
Benieuwd naar de MultiX? Kom eens langs voor een proefrit!
Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op via onderstaande knop.
Neem contact op >

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease