Veiligheidskeuring Heftruck

Veiligheidskeuring

 
 
Liftlease is een erkend VA-keuringsbedrijf.
VA-Keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid.
Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines.  
Dat geeft u de zekerheid dat uw werkmateriaal veilig is.
Met onze landelijke dekking is er altijd een deskundige keurmeester bij u in de regio.

Meer weten over veiligheid? Download onze veiligheidsposter en ontdek met welke voorschriften u rekening kunt houden!

VA-keur: veiligheidskeuringen arbeidsmiddelen

 
Liftlease is aangesloten bij VA-keur. Als branchevereniging van de Koninklijke Metaalunie, houdt VA-keur toezicht op de kwaliteit van keurmeesters. VA-keur stelt hoge eisen en laat dat controleren door onafhankelijke experts.
 
Een VA keuring is een periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen zoals machines, werktuigen en gereedschap. Het is belangrijk om regelmatig deze keuring uit te laten voeren om de veiligheid van de werkomgeving te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke eisen.
 
Onze monteurs zijn ervaren en gecertificeerde keurmeesters die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van VA keuringen van interne transportmiddelen. Wij begrijpen dat tijd en kosten belangrijk zijn voor uw organisatie. Daarom streven wij er naar om de VA-keuring te combineren met het onderhoud van uw machines. Dit heeft praktische voordelen, aangezien de keurmeester tijdens het onderhoud direct kan controleren of de machines voldoet aan de veiligheidseisen.
Het uitvoeren van een VA keuring is essentieel om ervoor te zorgen dat uw machines veilig zijn voor gebruik. Tijdens de keuring zal de keurmeester alle relevante onderdelen van de machines controleren op eventuele gebreken. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport waarin alle bevindingen en adviezen zijn opgenomen. Indien er reparaties nodig zijn kunnen onze monteurs dit snel en efficiënt voor u uitvoeren.
 
Wij zorgen ervoor dat uw machines op de juiste manier gekeurd worden en dat eventuele reparaties of onderhoud snel worden uitgevoerd. Neem contact met ons op via 085-0645366 of stuur een mail naar service@liftlease.nl om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen voor het uitvoeren van de VA keuring.
 
VA keuring heftruck

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease