Veiligheidskeuring

Veiligheidskeuring

Liftlease is gespecialiseerd in het veilig keuren van al uw intern transport en toebehoren. Wij kunnen dit ook combineren met het onderhoud, dit werkt praktisch en kostenbesparend voor uw organisatie. Met onze landelijke dekking is er altijd een deskundige keurmeester bij u in de regio. Indien gewenst kunnen we de veiligheidskeuring ook combineren met het onderhoud om nóg voordeliger uit te zijn.

VA-keur: veiligheidskeuringen arbeidsmiddelen

Liftlease is aangesloten bij VA-keur, onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd keurmeester.

Als branchevereniging van de Koninklijke Metaalunie, houdt VA-Keur toezicht op de kwaliteit van keurmeesters. VA-Keur stelt hoge eisen en laat dat controleren door onafhankelijke experts. Kiezen voor een VA-Keur keurmeester is dus kiezen voor objectieve veiligheid.

Wat is VA-Keur?
VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen: machines, werktuigen en gereedschap.
Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom.
Het keurmerk is ISO 27001 gecertificeerd. Het VA-keurmerk is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaande veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen.

VA keuring heftruck
VA keuring intern transport

Liftlease veiligheidskeuring intern transport

Liftlease is gespecialiseerd in het veilig keuren van al uw intern transport en toebehoren. Wij kunnen dit ook combineren met het onderhoud, dit werkt praktisch en kostenbesparend voor uw organisatie. Met onze landelijke dekking is er altijd een deskundige keurmeester bij u in de regio.

Plan uw veiligheidskeuring in

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease