Onderhoud heftruck Barneveld

Onderhoud en reparatie

 
  • Preventief onderhoud
  • Gecertificeerd VA-keuringsbedrijf
  • Reparaties op locatie
  • Onderhoudscontract of service op nacalculatie
  • Ervaren monteurs door heel Nederland
  • Indien gewenst vervangende machine bij grote reparatie
Liftlease

Onderhoud en reparatie

 
Onderhoud en reparatie
 
Bedrijven die gebruik maken van interne transportmiddelen kunnen rekenen op betrouwbare en snelle service op het gebied van onderhoud en reparatie. Met een landelijke dekking zorgen onze monteurs ervoor dat uw machines snel weer inzetbaar zijn, zodat uw bedrijfsprocessen geen vertraging oplopen.
Onze service omvat zowel preventief onderhoud als jaarlijkse veiligheidskeuringen. Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste certificeringen om uw machines te onderhouden en te keuren volgens de wettelijke eisen.
 
Onderhoudscontract
 
Voor bedrijven die graag zekerheid willen en zich geen zorgen willen maken over het onderhoud en de reparaties van hun intern transport, bieden wij een all-in onderhoudscontract aan. U betaalt maandelijks een standaardtarief waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Met dit contract zorgen wij ervoor dat er altijd preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid voor de jaarlijkse veiligheidskeuringen. Onze planning houdt dit nauwlettend in de gaten en neemt contact met u op voor een afspraak zodra de keuring uitgevoerd dient te worden. Op deze manier bent u verzekerd van continuïteit en veiligheid.
 
Onderhoud op basis van nacalculatie
 
Voor bedrijven die liever geen contracten aangaan bieden wij onderhoud op basis van nacalculatie. Hierbij betaalt u voor onze service nadat wij het onderhoud, de reparatie of de veiligheidskeuring hebben uitgevoerd. Op deze manier behoudt u de flexibiliteit en zit u niet vast aan een contract.
 
Wij streven naar tevredenheid en doen er alles aan om u te ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparatie van uw interne transportmiddelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud en/of een veiligheidskeuring? Neem contact op via 085-0645365 of stuur een mail naar service@liftlease.nl. Wij staan klaar om u verder te helpen!
Onderhoud en reparatie heftruck
Heftruck service
Döhler werkt al 30 jaar samen met Liftlease

Ruud van Prattenberg - Döhler Holland BV

Bekijk deze referentie

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease