Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

  • Preventief onderhoud
  • Gecertificeerd VA keuringsbedrijf
  • Reparaties op locatie
  • Onderhoudscontract of service op nacalculatie
Liftlease

Onderhoud en reparatie

Met een landelijke dekking verzorgt Liftlease het onderhoud aan uw intern transport bij u op locatie. Onze servicemonteurs verzorgen het preventief onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuringen voor u. Tevens staan zij klaar voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan uw intern transport. Wij staan bekend om onze korte reactietijd zodat uw intern transport snel weer inzetbaar is. Bij grote reparaties kunnen we indien gewenst ook een vervangende machine organiseren.

Onderhoud en reparatie heftruck
Onderhoud intern transport

Onderhoudscontract

Een all-in onderhoudscontract staat garant voor een goed functionerende machine. Sluit u een all-in onderhoudscontract af? Dan verzorgen wij 24/6 het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties.

U betaalt maandelijks een vast tarief en heeft dus geen extra reparatiekosten. Met het all-in onderhoudscontract bent u verzekerd van continuïteit en veiligheid tegen een aantrekkelijk standaardtarief. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Onderhoud op basis van nacalculatie

Gaat u liever geen onderhoudscontracten aan? Dan kunt u bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties.
U betaalt dan voor onze service nadat wij het onderhoud, de reparatie of de veiligheidskeuring hebben uitgevoerd. Met onderhoud op basis van nacalculatie bent u verzekerd van veiligheid, maar zit u niet vast aan langlopende contracten. Dat geeft u de flexibiliteit die u graag heeft!

Onderhoud reachtruck
Heftruck service
Döhler werkt al 30 jaar samen met Liftlease

Ruud van Prattenberg - Döhler Holland BV

Bekijk deze referentie
VA keuring op locatie

Onze monteurs komen graag langs voor onderhoud

 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een afspraak inplannen voor het onderhoud en/of de veiligheidskeuring aan uw intern transport?
Neem dan contact op met tel: 085 064 5366 of mail: service@liftlease.nl.

Neem contact op met Liftlease

Vragen? Neem contact met ons op!

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease