Service Liftlease

Daarom Liftlease

 

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Snelle service
 • VA-keur gecertificeerd en ervaren monteurs
 • Landelijke dekking
 • Opleidingsmogelijkheden
 • De juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs

Onze werkwijze en vakkundigheid

 
Als ondernemer wilt u uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk laten verlopen en daarbij kosten besparen. Wij kunnen hierbij helpen door het analyseren van uw logistieke processen en het vaststellen van de optimale inzet van intern transportmaterieel. Op basis hiervan kunnen we u de meest efficiënte oplossing bieden tegen een gunstig tarief. Hierdoor bespaart u kosten en verhoogt u de productiviteit.
 
Facilitair managers zijn verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de faciliteiten binnen een organisatie. Daarin kunnen wij een helpende hand bieden door het leveren en onderhouden van interne transportmiddelen zoals heftrucks, palletwagens en veegmachines. Doordat onze monteurs het onderhoud tijdig en vakkundig uit te voeren, kunt u zich richten op andere belangrijke taken binnen de organisatie.
 
Voor bestuurders van heftrucks en andere transportmiddelen zijn veiligheid en comfort van belang. Daarom worden onze machines altijd geleverd met een geldige veiligheidskeuring. Ook kan er extra verlichting op de heftruck worden geplaatst voor zichtbaarheid en veiligheid. Daarnaast bieden we diverse oplossingen om het comfort te verbeteren. Hierbij kunt u denken aan een aangepaste stoel, airco, verwarming of bijvoorbeeld vorkenverstellers. We denken graag mee over specifieke wensen.
 
Heftruck huren Barneveld

Voor wie

 • Ondernemer

  Ondernemer

  De mogelijkheden voor uw organisatie bekijken en een advies op maat ontvangen van onze experts om uw machinepark zo efficiƫnt mogelijk in te richten.

  Ik ben een ondernemer
 • Facilitair manager

  Facilitair manager

  Uw intern transportvloot vernieuwen of uitbreiden, een inventarisatie maken op locatie met advies op maat of een gerichte offerte ontvangen.

  Ik ben een facilitair manager
 • Bestuurder / Chauffeur

  Bestuurder / Chauffeur

  Met onze experts de mogelijkheden bekijken voor uw heftruck, zoals type, mogelijke opties of een betere ergonomische stoel.

  Ik ben een chauffeur
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease