Linde

 
 
Het aanbod van Linde heftrucks bestaat uit veel opties.

Linde biedt een breed scala aan configuraties die speciaal ontworpen zijn om aan de behoeften van uw specifieke branche te voldoen. Of u nu werkzaam bent in de recycling industrie, beton industrie, voedingsbranche of chemische industrie, Linde heeft de juiste truck voor u.

 
 
 

AANBOD

 
De verticale orderverzamelaar is speciaal ontworpen om aan de eisen van een smal gangpad te voldoen. Ook handpallettrucks, elektrische pallettrucks en stapelaars zijn er in allerlei uitvoeringen.
In smalle gangen met hoge stellingen zijn het zicht en de ruimte vaak beperkt. De reachtrucks helpen de bestuurder met de juiste displays en assistentiesystemen. Dit maakt het werken tussen hoge stellingen veiliger en efficiënter.
 
Linde heeft ook RVS transportmiddelen in het assortiment. Deze trucks zijn zeer geschikt voor de zuivelindustrie, vis- en vleesverwerkende industrie of de groente- en fruit industrie. Op deze transportmiddelen zijn geen verzamelplaatsen voor bacteriën. De truck kan compleet worden gereinigd door de volledig open structuren.
 
Ook heftrucks voor de coldstore branche behoort tot de mogelijkheden. Normaal gesproken is een Linde heftruck geschikt om tot -10°C te werken. De speciale coldstore uitvoering kan ingezet worden tot wel -30°C. In combinatie met een Lithium accu is dit een zeer productieve truck in het vrieshuis.
 
Meer weten? Neem via onderstaande button contact met ons op.
Neem contact met Liftlease op >
Linde intern transport

Wij leveren onder andere aan

Bekijk meer
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease