Liftlease Barneveld intern transport

Onze werkwijze

Bij Liftlease bieden wij totaaloplossingen voor intern transport.

Bij ons heeft u de keuze. Graag uw eigen machines aanschaffen, dan koopt u ze! Het onderhoud brengt u eenvoudig bij ons onder.

Interesse in leasen? Wij hebben een ALLES-IN-1 pakket. Met een vast bedrag per maand komt u nooit voor verrassingen te staan. En wij houden bij wanneer de machine een servicebeurt of keuring nodig heeft. Dat is zorgeloos leasen!

Als u een machine tijdelijke nodig heeft dan huurt u deze eenvoudig bij ons. Met een ruim aanbod is er altijd snel een passende machine voor u beschikbaar! Een heftruck huren is zo geregeld!

Liftlease geeft u zekerheid

Wanneer u besluit intern transport te huren of leasen is dat altijd inclusief onze service. Onze monteurs voeren preventief onderhoud uit en voorzien uw machine van een VA keuring. Wanneer wij de machines leveren zijn deze ten allen tijden voorzien van een VA keuring. Zo bent u verzekerd van veiligheid.

Ook bij onverhoopte storingen kunt u op ons rekenen. Onze gecertificeerde monteurs vertrekken uit verschillende servicepunten door heel Nederland. Zo zijn we altijd bij u in de buurt.

Is huren of leasen niet iets voor u? Dan is kopen de oplossing! Wij bieden zowel nieuw als jong gebruikte machines aan. Ook dan kunt u gebruik maken van onze service. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract, maar service op basis van nacalculatie is ook mogelijk. U heeft de keuze!
Heftruck huren bij Liftlease

Hoe werken wij

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease