Liftlease Barneveld intern transport

Onze werkwijze

 
 
Wij streven naar een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat we de beste oplossing bieden voor uw bedrijf.
Indien mogelijk brengen we graag een bezoek aan uw bedrijf, om samen in kaart te brengen welke machine(s) er nodig zijn en welke oplossing het meest geschikt is.

Samen kiezen voor de beste oplossing

 
Het aanschaffen van interne transportmiddelen is vrijwel altijd een flinke investering. Een doordachte keuze is dan ook van groot belang. Om inzicht te krijgen in uw bedrijf komen we graag langs om te kijken hoe de processen lopen en om van u te horen wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld leasen of kopen, en wilt u het onderhoud bij ons onderbrengen? Heeft u speciale wensen waaraan de machine moet voldoen?
 
Wanneer we in kaart hebben gebracht wat uw wensen zijn maken wij een vrijblijvend voorstel met de beste oplossing voor uw bedrijf. Mocht het zo zijn dat u nog twijfelt over bepaalde machines kunnen wij u altijd een voorstel doen voor een proefperiode. Op die manier kunt u een gedegen keuze maken.
 
Wanneer u akkoord gaat wordt alles in gang gezet om de machine(s) te kunnen leveren op het gewenste moment. De machines die we leveren zijn altijd voorzien van een geldige veiligheidskeuring.
 
Wanneer u ervoor kiest om het onderhoud uit handen te geven komen onze monteurs jaarlijks bij u terug voor het onderhouden van de machines en voor het uitvoeren van de veiligheidskeuring.
 
Wij zijn u graag van dienst!   
Heftruck huren bij Liftlease

Hoe werken wij

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease