Financiering intern transport

Aanschaf interne transportmiddelen

 
Het aanschaffen van interne transportmiddelen kan op verschillende manieren.
Afhankelijk van uw specifieke behoeften en financiële situatie kunt u bij ons kiezen voor:
 
  • Huren ( korte termijn )
  • Leasen ( 6 maanden of langer )
  • Kopen
 

De mogelijkheden bij Liftlease

 
HUREN
Het huren van intern transport is ideaal voor bedrijven die tijdelijk extra machines nodig hebben, zoals tijdens seizoensdrukte of bij een verhuizing. Door te huren voor korte termijn kan er snel over het benodigde materieel beschikken. Het huren van machines biedt flexibiliteit en is vooral handig wanneer het gebruik slechts van tijdelijke aard is. Bedrijven kunnen kiezen voor een huurprijs per week of per maand en alle onderhoudskosten zijn inbegrepen.
 
LEASEN
Leasen van intern transport is een goede optie voor bedrijven die kiezen voor stabiele investeringen. Met een leasecontract betaalt u een vast bedrag per maand, waardoor er geen onverwachte kosten zijn. Het ALLES-IN-1 pakket dat wij bieden, omvat preventief onderhoud aan de machines, jaarlijkse veiligheidskeuring door erkende keurmeesters, reparaties en pechhulp bij storingen, verzekering en aflevering op locatie. Hierdoor kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl het onderhoud en de veiligheid van de machines worden gegarandeerd.
 
KOOP
Bedrijven hebben ook de optie om nieuwe machines aan te schaffen door middel van koop. Wij bieden zowel nieuwe, als gebruikte machines aan. Nieuwe machines kunnen volledig worden afgestemd op de wensen en behoeften van het bedrijf, terwijl jong gebruikte machines een voordeligere optie kunnen zijn. Het kopen van machines biedt de mogelijkheid om duurzame investeringen te doen en volledig eigendom te hebben over het materieel.
 
Het maken van de keuze tussen huren, leasen of kopen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de financiële situatie van het bedrijf, de duur en frequentie van het gebruik van intern transport, de flexibiliteit die nodig is en toekomstige groeiplannen. Bij het maken van een beslissing is het belangrijk om eerst de behoeften en beschikbare budget in kaart te brengen. Vervolgens kijken wij graag met u mee bij het identificeren van de juiste oplossing op basis van de specifieke eisen en omstandigheden van het bedrijf.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor het meedenken voor de juiste oplossing!

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease