Lithium-Ion accu

 

 

Veilig, efficiënt en duurzaam

Lithium-Ion accu

SNEL LADEN en GEEN ACCUWISSEL
Lithium-Ion accu’s bieden tal van voordelen ten opzichte van de loodzuur accu’s. 
Normaal gesproken heeft een loodzuur accu circa 8 uur nodig voor een volledige lading, een Lithium-Ion accu is binnen 2 uur volledig opgeladen waardoor een snelle inzet mogelijk is. Daarnaast kan een Lithium-Ion accu tussentijds bijgeladen worden, zonder nadelige gevolgen. Ben je toe aan een koffiepauze? Tijdens je pauze zet je ook eenvoudig de machine aan de lader. Door deze tussentijdse ladingen is de machine altijd beschikbaar en hoeft er geen accuwissel meer plaats te vinden. Resultaat: besparing op tijd en kosten.
 
MILIEUVRIENDELIJK  en ONDERHOUDSVRIJ
Lithium-Ion accu’s zijn duurzamer en milieuvriendelijker ten opzichte van de traditionele accu’s. Ze hebben een langere levensduur en bevatten geen schadelijke metalen zoals lood.
Bedrijven die streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid kiezen daardoor ook steeds vaker voor machines met een Lithium-Ion accu. Doordat een Lithium-Ion accu een gesloten accu is komen er ook geen schadelijke gassen vrij tijdens het laden. Een aparte laadruimte wordt hierdoor overbodig. Wat er vervolgens weer voor zorgt dat er geen bedrijfsruimte verloren gaat. Ook is een Lithium-Ion accu geheel onderhoudsvrij. Er hoeft geen demi-water gecontroleerd en bijgevuld te worden.
 
COMPACT
Het compacte formaat van een Lithium-Ion accu zorgt ervoor dat er veel been- en voetruimte overblijft. Ook de op- en afstap wordt hierdoor royaler. Wat zorgt voor een comfortabele rijervaring voor de bestuurder. Dit verminderd niet alleen de fysieke belasting, maar verhoogt ook het werkplezier.
 
TESTEN
We begrijpen dat de overstap naar Lithium-Ion vragen met zich meebrengt. Want hoe bepaalt u of Lithium-Ion de juiste keuze is voor uw bedrijf? We nodigen u van harte uit op één van onze locaties om het zelf eens te ervaren. Ook is het mogelijk om een machine met Lithium-Ion accu in uw eigen bedrijf te testen.
 
Neem contact met ons op om te bekijken wat het beste bij uw wensen past!
Stel een vraag
Lithium Ion accu heftruck

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease