Lease heftruck

Lease

Liftlease biedt merkonafhankelijke oplossingen op het gebied van intern transportmaterieel. Niet het merk maar de behoefte van de klant zijn de basis voor het juiste advies.

Wij bieden kant-en-klare operationele lease oplossingen inclusief onderhoud, reparatie en de jaarlijkse veiligheidskeuring.

De serviceorganisatie van Liftlease is strak georganiseerd en onze ervaren servicemonteurs weten precies wat belangrijk is binnen uw bedrijf.

Operationele lease via Liftlease

Liftlease staat en gaat voor maatwerk. Flexibiliteit en oplossingsgericht werken, daar houden wij van. Daarom denken en bewegen wij graag met u mee. Uw onderneming is continu in ontwikkeling, de beste oplossing dus ook. Voor een lange huurtermijn bieden wij full operational lease. Dit betekent dat u een vast huurtarief betaalt, waarin de operationele kosten, zoals onderhoud, veiligheidskeuringen en servicebezoeken, zijn inbegrepen.

Heftruck leasen
Leasen interne transportmiddelen

Voordelen van operationele lease

Investeren in intern transportmaterieel kan een financiële last zijn voor uw onderneming. Operationele lease biedt dan uitkomst. U betaalt een vast bedrag per maand en heeft dus geen onvoorziene uitgaven. Bovendien bent u verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.

De grootste voordelen van operationele lease bij Liftlease:

  • Preventief onderhoud en reparaties aan uw heftruck
  • Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  • Moderne jonge heftruck vloot

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease