Ruud van Prattenberg | Döhler Holland BV

"Döhler werkt al 30 jaar samen met Liftlease"

 
 
 
 
Ruud van Prattenburg - Teamleider Logistics
Döhler Holland BV

De juiste machine op de juiste plek bij Döhler Holland BV

Döhler is een toonaangevende wereldwijde fabrikant, marketeer en leverancier van op technologie gebaseerde natuurlijke ingrediënten , ingrediëntensystemen en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De geïntegreerde aanpak en het uitgebreide productportfolio van Döhler bieden een ideale basis voor innovatieve en veilige food & beverage toepassingen. Döhler is mede hierdoor leverancier van toonaangevende merken in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het begon allemaal bijna 180 jaar geleden met een kruidenmolen. Tegenwoordig is Döhler een wereldwijde fabrikant en leverancier van op technologie gebaseerde natuurlijke ingrediënten, ingrediëntensystemen en geïntegreerde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.
Innovatie, vertrouwen, kwaliteit en duurzaamheid zijn waarden die Döhler onderscheiden.
 
Ruud van Prattenburg, Teamleider Logistics, Warehouse : ' Döhler Holland BV werkt al 30 jaar samen met Liftlease. Hieruit blijkt wel dat Liftlease een betrouwbare partner is en voor Döhler Holland BV zeer belangrijk is. Wij huren veel objecten van Liftlease in een productieomgeving waarbij continuïteit en kosten erg belangrijk zijn. Liftlease heeft in al die jaren laten zien dat zij altijd voor ons klaarstaan met de juiste machines en oplossingen. De service van Liftlease is goed. We hebben een vaste servicemonteur die zoveel als noodzakelijk op locatie is. Er wordt goed gecommuniceerd, zijn altijd bereikbaar, staan open voor alle ideeën en denken ook mee in oplossingen. De pluspunten van werken met Liftlease zijn voor mij het meedenken om machines op de juiste afdeling te krijgen en zij ieder gewenst merk kunnen leveren. Ze komen hiervoor ook met aanpassingsvoorstellen voor onze huurvloot om de kosten zo laag mogelijk te houden. Bovendien hebben zij oplossingen bedacht door het ontwikkelen van machines die niet in de markt te verkrijgen zijn. Zo hebben wij enkele machines lopen die speciaal gebouwd zijn voor het afwegen van additieven en concentraten. Ik zou Liftlease zeker aanbevelen omdat er altijd meegedacht wordt in oplossingen en het reduceren van kosten. Er is prima communicatie tussen de regiomanager van Liftlease en Döhler. We hanteren hier een maandelijks overleg tussen Liftlease, de shiftleaders en teamleader van Döhler Holland BV om zo kort op de bal te spelen. De servicemonteurs van Liftlease komen wanneer nodig en werken netjes en goed'.

Wij leveren onder andere aan

Onze diensten

 • Verhuur

  Verhuur

  Liftlease verhuurt ieder gewenst intern transportmiddel. Uw logistieke vraag is ons uitgangspunt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de optimale oplossing. Wij verhuren onder meer heftrucks, magazijntrucks, pallettrucks, veeg- en schrobmachines, hoogwerkers en verreikers.

  Naar verhuur
 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Met een landelijke dekking verzorgt Liftlease het onderhoud aan uw intern transport bij u op locatie. Onze servicemonteurs verzorgen het preventief onderhoud voor u. Tevens staan zij klaar voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan uw intern transport.

  Naar onderhoud en reparatie
 • Veiligheidskeuringen

  Veiligheidskeuringen

  Liftlease is gespecialiseerd in het veilig keuren van al uw intern transport en toebehoren. Wij kunnen dit ook combineren met het onderhoud, dit werkt praktisch en kostenbesparend voor uw organisatie. Met onze landelijke dekking is er altijd een deskundige keurmeester bij u in de regio.

  Naar veiligheidskeuringen
 • Opleidingen

  Opleidingen

  Liftlease verzorgt diverse opleidingen voor chauffeurs intern transport. In deze opleidingen komen zowel de theorie als de praktijk aan de orde. De inzet van intern transportmaterieel vergt vakkundig personeel. Wij bieden onze opleidingen ook bij u op locatie aan.

  Naar opleidingen
 • Lease

  Lease

  Wij verzorgen de operationele lease voor uw intern transport voor een vaste prijs per maand. Deze prijs is inclusief onderhoud, veiligheidskeuringen en een storingsdienst. Zo is continuïteit van uw logistieke proces gewaarborgd. U heeft de keuze uit ieder gewenst merk, model, uitvoering en looptijd.

  Ik wil leasen
 • Koop

  Koop

  Gaat uw voorkeur uit naar aanschaf van uw intern transport dan kunt u bij ons elke gewenste machine kopen. We hebben altijd goede gebruikte machines welke uit voorraad leverbaar zijn. Ook een nieuwe machine naar klantwens kunnen we voor u bestellen in elk merk, model en uitvoering.

  Ik wil kopen
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease