Reachtruck kopen

Machinist

Wanneer u veel werkt met de heftruck, zijn verschillende zaken belangrijk. Zo kan het gewenst zijn een extra comfortabele stoel te plaatsen bij een minder gelijke ondergrond. Een airco of verwarming in de cabine te plaatsen voor werk buiten of in een koelcel. Of gaat u voor veiligheid met extra LED verlichting en een blue spot. Onze experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Veiligheid en ergonomie

Wij leveren alle veiligheidsaspecten voor uw heftruck. Zo kunnen we extra verlichting verzorgen zodat de heftruck beter zichtbaar is. Wanneer u rugklachten heeft, kunnen we een speciale stoel plaatsen welke op uw gewicht en lengte is afgestemd. Overige wensen kunnen besproken worden met onze adviseurs.

Veiligheid heftruck
Heftruck naar wens

Comfort

Wanneer u veel werkt met de heftruck kunnen verschillende opties ervoor zorgen dat u comfortabeler kunt werken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor werk buiten of in een koelcel een verwarming, airco en een verwarmbare voorruit kiezen. Voor het verplaatsen van de goederen kunnen we een sideshift, maar ook een vorkenversteller leveren. Zo hoeft u niet de heftruck te verlaten en kunt u beide vorken afzonderlijk verstellen vanuit de cabine. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze adviseurs.

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease