Machinist heftruck

Machinist

 
Voor een heftruckbestuurder kunnen we veel betekenen door het leveren van allerlei veiligheidsaspecten en het bieden van verschillende opties die het werken met een heftruck comfortabeler en efficiënter maken.
Naast veiligheid en comfort bekijken we ook altijd wat de meest efficiënte oplossing is voor uw situatie.

Veiligheid en ergonomie

 
Veiligheid
Allereerst zorgen we ervoor dat de machine voorzien is van een veiligheidskeuring. Deze keuring garandeert dat de heftruck voldoet aan de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften en dat alle benodigde veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. Daarnaast kan er bijvoorbeeld extra LED verlichting en een blue spot op de heftruck geplaatst worden om de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten.
 
Comfort
Naast veiligheid bieden we ook diverse opties om het comfort te verhogen. Een veelvoorkomend probleem bij het werken met een heftruck op een ongelijke ondergrond is rugklachten. We kunnen hierbij helpen door het plaatsen van een extra comfortabele stoel die speciaal wordt afgesteld op de lengte en het gewicht van de bestuurder. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing in de cabine. Voor bestuurders die buiten of in een koelcel werken, kan het prettig zijn om een airco of juist verwarming te hebben. Dit zorgt ervoor dat er in elk seizoen en in elke temperatuur comfortabel gewerkt kan worden.
 
Naast deze standaardopties bieden we ook de mogelijkheid om aan speciale wensen te voldoen. Ons team staat klaar om mee te kijken naar de specifieke behoeften en om de beste oplossing te vinden. Dit kan variëren van het leveren van een verwarming, airco, of verwarmde voorruit, tot het leveren van een sideshift of vorkenversteller om het verplaatsen van goederen nog efficiënter te maken.
Veiligheid heftruck

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease