Jelle Leurs | Smit & Zoon

"Liftlease neemt ons alle zorg uit handen"

Jelle Leurs - Supervisor filling & packing
Smit & Zoon

De juiste machine op de juiste plek bij Smit & Zoon

 
Smit & Zoon ontwikkelt en produceert chemisch grondstoffen voor het maken van leer.
Leerlooierijen overal ter wereld gebruiken hun producten voor het maken van leer voor bekende merken van tassen, schoenen, kleding, autobekleding en meubels. 
Het in 1821 opgerichte familibedrijf focust zich op de toekomstige generaties en op nieuwe manieren om de markt te bedienen.
Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn dan ook kenmerkend en vanzelfsprekend voor Smit & Zoon.
 
Jeller Leurs, supervisior Filling & packing: 'Liftlease neemt ons alle zorg uit handen met betrekking tot ons logistieke wagenpark.
Denk aan de heftrucks, maar ook aan een hoogwerker.
Wij hebben een lange geschiedenis samen en de samenwerking is altijd goed.
Daardoor hebben wij elkaar al vele obstakels overwonnen.
Liftlease is heel servicegericht. Dat zit voor mij in het persoonlijke contact en hun snelle service.
Bovendien heeft Liftlease het vermogen om bij problemen mee te denken in oplossingen'.

Wij leveren onder andere aan

Onze diensten

 • Verhuur

  Verhuur

  Liftlease verhuurt ieder gewenst intern transportmiddel. Uw logistieke vraag is ons uitgangspunt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de optimale oplossing. Wij verhuren onder meer heftrucks, magazijntrucks, pallettrucks, veeg- en schrobmachines, hoogwerkers en verreikers.

  Naar verhuur
 • Onderhoud en reparatie

  Onderhoud en reparatie

  Met een landelijke dekking verzorgt Liftlease het onderhoud aan uw intern transport bij u op locatie. Onze servicemonteurs verzorgen het preventief onderhoud voor u. Tevens staan zij klaar voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan uw intern transport.

  Naar onderhoud en reparatie
 • Veiligheidskeuringen

  Veiligheidskeuringen

  Liftlease is gespecialiseerd in het veilig keuren van al uw intern transport en toebehoren. Wij kunnen dit ook combineren met het onderhoud, dit werkt praktisch en kostenbesparend voor uw organisatie. Met onze landelijke dekking is er altijd een deskundige keurmeester bij u in de regio.

  Naar veiligheidskeuringen
 • Opleidingen

  Opleidingen

  Liftlease verzorgt diverse opleidingen voor chauffeurs intern transport. In deze opleidingen komen zowel de theorie als de praktijk aan de orde. De inzet van intern transportmaterieel vergt vakkundig personeel. Wij bieden onze opleidingen ook bij u op locatie aan.

  Naar opleidingen
 • Lease

  Lease

  Wij verzorgen de operationele lease voor uw intern transport voor een vaste prijs per maand. Deze prijs is inclusief onderhoud, veiligheidskeuringen en een storingsdienst. Zo is continuïteit van uw logistieke proces gewaarborgd. U heeft de keuze uit ieder gewenst merk, model, uitvoering en looptijd.

  Ik wil leasen
 • Koop

  Koop

  Gaat uw voorkeur uit naar aanschaf van uw intern transport dan kunt u bij ons elke gewenste machine kopen. We hebben altijd goede gebruikte machines welke uit voorraad leverbaar zijn. Ook een nieuwe machine naar klantwens kunnen we voor u bestellen in elk merk, model en uitvoering.

  Ik wil kopen
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease