Interne transportmiddelen Liftlease

Andere soorten interne transportmiddelen

Elke bedrijfsruimte met opslagfaciliteiten heeft interne transportmiddelen nodig. Dat vraagt om maatwerk. Want soms heeft u behoefte aan de huur van een hoogwerker of een orderverzamelaar, maar misschien ook schrob- en veegmachines.

Liftlease biedt u alle mogelijke machines, randapparatuur en accessoires te huur aan voor zorgeloos intern transport. Huren voor elke gewenste periode tegen concurrerende maandelijkse tarieven: wij ontzorgen u bij al uw uitdagingen rond interne transportmiddelen.

Bij ons is iedere huurtermijn mogelijk, uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief. Voor een lange huurtermijn bieden wij full operational lease. Dit betekent dat u een vast huurtarief betaalt, waarin de operationele kosten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, veiligheidskeuringen en servicebezoeken.

Interne transportmiddelen van Liftlease

Liftlease heeft een groot huuraanbod van transportmiddelen voor intern gebruik. Maak hieronder uw keuze voor een van onze producten.

Interne transportmiddelen voor het magazijn

 • Stapelaars
  Een stapelaar is een ideale oplossing om een pallet verticaal te verplaatsen. Deze compacte machine is optimaal wendbaar in smalle gangpaden en kleine magazijnen. Stapelaars zijn bij Liftlease al beschikbaar in een hefvermogen vanaf 800 kg en met een hefhoogte tot 6,5 meter.
   
 • Veeg- en schrobmachines
  Onze veeg- en schrobmachines zorgen voor een brandschone (en daardoor veilige) werkvloer.
   
 • Orderverzamelaars
  Een orderverzamelaar is een magazijntruck voor het verzamelen van goederen volgens een orderverzamellijst. Omdat niet overal complete pallets worden uitgeleverd, zijn orderverzamelaars speciaal ontworpen voor het verzamelen van losse colli. Liftlease biedt de verhuur van alle typen orderverzamelaars in diverse soorten en maten.
 • Hoogwerkers
  Heeft u vaak werkzaamheden op hoogte, dan kunt u niet zonder een hoogwerker van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u en uw medewerkers altijd veilig en efficiënt werken.
Start de keuzehulp
interne transportmiddelen magazijn

Wij leveren onder andere aan

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Liftlease houdt haar trouwe klanten regelmatig op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. Hierin praten wij u graag bij over nieuwe producten, diensten en aantrekkelijke acties. Wilt u niets missen?

Abonneer u dan hier op de Liftlease nieuwsbrief!

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease