Palletwagen huren

Huren van intern transport

 
Het komt weleens voor dat u net even extra hulp kunt gebruiken.
Door bijvoorbeeld seizoensdrukte of een verhuizing kan het zijn dat er een extra machine ingezet moet worden om de werkzaamheden tijdig uit te kunnen voeren.
 
Wij hebben een groot aanbod van transportmiddelen voor intern gebruik op voorraad.
Zo kunnen we snel schakelen en hebben we snel een passende machine voor u klaar staan.

Verhuur korte termijn

 
Of het nu gaat om seizoendrukte, een verhuizing of een andere tijdelijke behoefte, onze service is gericht op snel kunnen schakelen en flexibel zijn in het verhuren van interne transportmiddelen.
 
We begrijpen dat een plotselinge extra behoefte aan intern transportmiddelen stress kan veroorzaken. Of u nu een heftruck, reachtruck of hoogwerker nodig heeft, met onze ruime korte termijn huurvloot kunnen we snel schakelen. Hierdoor kunt u efficiënt inspelen op veranderende behoeften in uw bedrijf.
 
Ook leveren wij de machine op ieder gewenste locatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd service en onderhoud beschikbaar is. Onze vakbekwame monteurs vertrekken iedere dag vanuit diverse servicepunten in Nederland, waardoor we altijd dicht bij u in de buurt zijn.
 
Onze adviseurs bespreken graag met u wat uw exacte behoeften zijn en bepalen samen met u de inzet en looptijd. Op basis hiervan bieden wij u een scherp tarief aan. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs aanbieden.
 
 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Palletwagen elektrisch huren

Maak je keuze

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease