Heftruck huren

Heftruck huren bij Liftlease

Een heftruck huren is voor veel bedrijven een betere oplossing dan een heftruck kopen. De aanschaf en het onderhoud van een eigen heftruck kan namelijk aardig in de kosten lopen. Vooral wanneer u een heftruck voor kortere termijn nodig heeft, is huren veel voordeliger. Met meer dan dertig jaar ervaring helpt Liftlease u snel en efficiënt bij het bepalen van het juiste type heftruck om te huren.

  • Preventief onderhoud
  • Jaarlijkse veiligheidskeuringen
  • Snelle, gratis levering

Bekijk ons aanbod

Wat kost het huren van een heftruck?

De huurkosten van een heftruck zijn natuurlijk afhankelijk van uw praktische situatie, maar bij Liftlease huurt u al een heftruck vanaf € 299,- per maand. Samen met u stellen wij vast voor welke werkzaamheden en in welke accommodatie u een heftruck wilt inzetten. Daarbij kiest u desgewenst zelf het merk, model en type heftruck. Op basis daarvan bieden wij u de scherpst mogelijke huurprijs. Dat is altijd een vast bedrag, dus u heeft geen onvoorziene uitgaven. Liftlease biedt totaaloplossingen voor intern transport

Bij ons is iedere huurtermijn mogelijk, uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief. Voor een lange huurtermijn bieden wij full operational lease. Dit betekent dat u een vast huurtarief betaalt waarin de operationele kosten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, veiligheidskeuringen en servicebezoeken.

Bekijk meer

Voordelen heftruck huren bij Liftlease

  • Preventief onderhoud

U huurt een heftruck zonder zorgen. Wij zorgen ervoor dat er altijd onderhoud en service beschikbaar is.
Ons team van gespecialiseerde monteurs opereert vanuit diverse locaties in Nederland en is daarom altijd binnen enkele uren op locatie.

  • Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester

Liftlease is aangesloten bij VA-keur. Als branchevereniging van de Koninklijke Metaalunie, houdt VA-Keur toezicht op de kwaliteit van keurmeesters. VA-Keur stelt hoge eisen en laat deze controleren door onafhankelijke experts. Al onze heftrucks worden jaarlijks (ook op uw locatie) gecontroleerd op onder meer veiligheid.

  • Kosten besparing

Met het huren van een heftruck bij Liftlease bespaart u niet alleen op kosten, u bent ook verzekerd van snelle en gratis levering. Bij een onverhoopte storing van uw heftruck staat onze technische onderhoudsdienst direct voor u klaar.

Alle machines bekijken
heftruck huren Liftlease

Vorkheftruck huren

Vorkheftrucks zijn er in veel varianten, aangepast aan de omgeving en de benodigde toepassingen. Liftlease verhuurt zowel elektrisch aangedreven heftrucks als met een verbrandingsmotor op diesel of lpg.
De heftrucks met een elektrische- en lpg-motor zijn ideaal voor binnengebruik. Elektrisch aangedreven machines zijn daarbij een voorbeeld van een duurzame keuze. Behalve dat een elektrisch aangedreven heftruck geen schadelijke emissies uitstoot, is dit type ook stiller dan een heftruck op lpg. Heftrucks op diesel mogen alleen nog buiten worden gebruikt. Ook zijn er verschillen in hefvermogen: wij leveren heftrucks met capaciteit tussen de 1,5 en 16 ton.

Ruw-terrein heftruck huren

In sommige situaties vraagt de ondergrond waarop u werkt om een ruw-terrein heftruck. Bijvoorbeeld in een agrarisch bedrijf, bij evenementen of op een bouwterrein. Ook voor het huren van dit type kunt u terecht bij Liftlease. Wij stellen samen met u vast welk model het best past bij uw werkzaamheden en met welke banden en overige accessoires de ruw-terrein heftruck moet worden uitgevoerd.

Kleine heftruck huren

Misschien heeft u alleen behoefte aan een kleine heftruck voor gebruik in stellingen of plafondwerk. Liftlease levert ook compacte modellen voor toepassingen waar gewone heftrucks te groot zijn. Over het algemeen zijn deze modellen minder dan 1 meter breed, hebben zij een beperkte maximale hefhoogte en een kleine draaicirkel. Bekijk hier ons aanbod kleine heftrucks.

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease