Heftruck tender

Facilitair manager

 

  • Advies op maat
  • Uitbreiding of vervanging bestaande machine(s)
  • De juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs 
  • Totaaloplossing inclusief onderhoud en storingsdienst

Flexibiliteit en snel schakelen

 
Als facilitair manager is flexibiliteit en snel schakelen van groot belang. De juiste middelen inzetten op het juiste moment vraagt om inzicht in het logistieke proces.
Eén van de belangrijkste diensten die wij kunnen bieden aan een facilitair manager is de mogelijkheid om intern transport op korte termijn te huren. Dit geeft de vrijheid om aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden en seizoensgebonden werkzaamheden. Maar ook wanneer u machines voor vast nodig heeft en deze in eigen beheer wilt hebben kunt u bij ons terecht voor het kopen van machines.
 
Om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen verzorgen wij het onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuringen. Door regelmatig inspecties en tijdig onderhoud uit te voeren wordt de kans op uitval aanzienlijk kleiner. 
 
Om er voor te zorgen dat medewerkers over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om de interne transportmiddelen op de juiste manier te gebruiken, bieden wij ook opleidingen aan. Deze trainingen omvatten onder andere het veilig bedienen en het onderhouden van de machines.
 
Door deze diensten kunnen wij u ondersteunen om het logitieke proces te optimaliseren en effiëntie te verbeteren.
Intern transport huren Barneveld

Wij leveren onder andere aan

Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease