Elektrische palletwagen huren

Liftlease voor ondernemers

 
  • Advies op maat
  • Uitbreiding of vervanging bestaande machine(s)
  • De juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs 
  • Totaaloplossing inclusief onderhoud en storingsdienst
  • Altijd een monteur bij u in de buurt

De beste oplossing voor uw bedrijf

 
Onze werkwijze is gebaseerd op het analyseren van het logistieke proces binnen uw bedrijf.
Op basis hiervan kunnen wij de optimale inzet van intern transport bepalen. Of het nu gaat om een heftruck, hoogwerker of een veegmachine, wij zorgen voor de juiste machine, op de juiste plek, voor de juiste prijs. Op deze manier bieden wij advies op maat.
 
U hebt bij ons de keuze om te leasen of te kopen. Wanneer u kiest voor leasen is dit altijd inclusief ons ‘Alles in één pakket’. Dit houdt in dat wij zorgen voor tijdig onderhoud, reparaties en de jaarlijkse veiligheidskeuring. Zo zijn uw machines altijd in optimale conditie en wordt de kans op stilstand of storingen geminimaliseerd.
Wanneer u tijdelijk (extra) inzet van machines nodig heeft kunt u die eenvoudig huren.
 
Ook wanneer u liever machines koopt kunt u bij ons terecht. Wij hebben altijd (jong) gebruikte machines op voorraad. Liever een nieuwe machine of moet de machine voldoen aan speciale eisen? Dan gaan we voor u op zoek naar het gewenste exemplaar.
 
Onderhoud
Wilt u het onderhoud van uw eigendomsmachines onderbrengen, dan bent u bij Liftlease aan het juiste adres. Wij verzorgen het preventief onderhoud, de veiligheidskeuring en de storingsdienst voor u. Dit kan op basis van een ( all-in ) onderhoudscontract, inclusief alle servicebezoeken.
Op deze manier bent u voor een vast tarief per maand verzekerd van continuiteit in uw machinevloot.
 
Gaat u liever geen onderhoudscontracten aan?
Dan kunt u bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties. U betaalt dan voor onze service nadat wij het onderhoud, de reparatie of de veiligheidskeuring hebben uitgevoerd. Met onderhoud op basis van nacalculatie bent u verzekerd van veiligheid, maar zit u niet vast aan contracten. Dat geeft u de flexibiliteit die u graag heeft!
Heftruck huren Barneveld
Bekijk meer

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease