Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Heftruck verhuur: volledig ontzorgd bij Liftlease

Heftrucks, ook wel vorkheftrucks genoemd, zijn onmisbare interne transportmiddelen. Het vervoeren van goederen op een pallet gebeurt hoofdzakelijk met een heftruck. Of u ze nu gebruikt voor laden en lossen of voor gebruik in het magazijn, u kunt niet zonder!

Elektrische heftrucks zijn uitermate geschikt voor binnenshuis gebruik, terwijl bij gebruik op een bedrijfsterrein in Nederland diesel heftrucks of heftrucks op LPG de meest populaire oplossing zijn.
Welke heftruck u ook zoekt, Liftlease verhuurt de heftruck die u nodig heeft.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een heftruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw heftruck
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Chauffeursopleidingen mét heftruckcertificaat

Heftruck 3-wiel

Elektrisch

Heftruck 4-wiel

Elektrisch

Heftruck

Diesel

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een heftruck

Een heftruck huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de heftruck van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van heftrucks en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw intern transport altijd operationeel is en voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met intern transport? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag naar onze gratis fleetscan