Voor korte of lange tijd een heftruck nodig?

Neem contact met ons op!

Heftruck nodig?

U bent van harte welkom bij Liftlease voor een heftruck, deze kunnen wij inzetten vanaf 1 dag tot 10 jaar. Kortom: Alles is mogelijk! Wij hebben een jonge moderne vloot met mooie merken, u kunt bij ons terecht voor een elektrische heftrucks, een heftruck op LPG of op diesel.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een heftruck bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet. De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw heftruck
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Moderne jonge heftruck vloot

Heftruck 3-wiel

Elektrisch

Heftruck

Elektrisch

Heftruck

Diesel

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een heftruck

Een heftruck huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de heftruck van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van heftrucks en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw intern transport altijd operationeel is en voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met intern transport? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.

Wilt u meer weten?

Laat dan Stefan contact met u opnemen