Onbezorgd intern transport met een all-in onderhoudscontract

Een all-in onderhoudscontract staat garant voor een goed functionerende machine. Sluit u een all-in onderhoudscontract af? Dan verzorgen wij 24/6 het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties.

U betaalt maandelijks een vast tarief en heeft dus nooit extra kosten. Met het all-in onderhoudscontract bent u verzekerd van continuïteit en veiligheid tegen een aantrekkelijk standaardtarief. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan!
 

Preventief onderhoudscontract

Met een preventief onderhoudscontract geeft u onnodige risico’s geen kans. Zo bent u verzekerd van tijdig preventief onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuringen. Bij het preventief onderhoudscontract staat de kwaliteit en veiligheid van uw machines voorop, zodat deze zo lang mogelijk meegaan.

Voor het preventief onderhoudscontract betaalt u jaarlijks een eenmalig tarief. Heeft u onverhoopt extra servicebezoeken nodig? Dan vinden deze plaats op basis van nacalculatie.

Liftlease heeft een nieuwe koers uitgezet. Wij doen waar wij al decennia goed in zijn, maar nu nóg beter:
onze klanten ontzorgen met optimale service.
Wij zijn klaar voor de toekomst!

Onderhoud op basis van nacalculatie

Gaat u liever geen onderhoudscontracten aan? Dan kunt u bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties.
U betaalt dan voor onze service nadat wij het onderhoud, de reparatie of de veiligheidskeuring hebben uitgevoerd. Met onderhoud op basis van nacalculatie bent u verzekerd van veiligheid, maar zit u niet vast aan langlopende contracten. Dat geeft u de flexibiliteit die u graag heeft!

Wilt u weten hoe wij uw interne transportmiddelen voor u kunnen onderhouden?
Klik dan op onderstaande button en wij nemen snel contact op met u.

Wilt u meer weten?

We nemen graag contact met u op!