Elektrische palletwagen van Liftlease

Elektrische palletwagen huren

Een elektrische palletwagen (EPT) is ideaal voor het horizontaal verplaatsen van pallets. U kunt pallets hiermee optillen tot ongeveer 15 centimeter boven de grond en deze vervolgens verplaatsen. Het huren van elektrische palletwagens is een uitstekende oplossing om de fysieke belasting van medewerkers te beperken.

In de basis doet een elektrische palletwagen hetzelfde als een handpalletwagen. Het verschil is dat u met de elektrische palletwagen geen fysieke kracht hoeft te gebruiken. Het apparaat werkt met hydrauliek om een pallet op te tillen en een elektrische motor om zich te verplaatsen.

Soorten elektrische palletwagens

Elektrische palletwagens worden vaak ingezet bij stadsdistributie, vervoer per vrachtwagen of kleine bezorglocaties. Bij Liftlease zijn er vier varianten van pallettrucks beschikbaar:

  • Meelooptruck. Hierbij loopt de gebruiker mee achter de truck en kan deze voorwaarts en achterwaarts laten bewegen.
  • Combinatie van meelooptruck en sta-platform. In deze variant is de truck voorzien van een op- en neerklapbaar sta-platform. De gebruiker kan tijdens het rijden op dit platform staan. Hiervoor is de truck voorzien van twee beugels die tijdens het rijden uitgeklapt worden. Wanneer de beugels en het plateau zijn ingeklapt, verandert de truck weer in een meelooptruck.
  • Truck met sta-platform. Bij deze variant moet de gebruiker altijd op de truck stappen. Deze trucks worden vaak gebruikt in magazijnen bij orderpicken.
  • Truck met zitplaats. Hierbij zit de gebruiker in de truck. Dit type is gebruikelijk in ruimten waar een langere afstand moet worden afgelegd. 

Bekijk hieronder ons volledige aanbod palletwagens:

 

Elektrische palletwagen huren voor buiten

 
 
Liftlease verhuurt ook elektrische palletwagens voor buitengebruik.
Dit zijn weerbestendige, robuuste werktuigen met een maximaal hefvermogen van 2000 - 2500 kilogram, afhankelijk van het type.
Deze palletwagens zijn zeer geschikt om in te zetten bij het verplaatsen van pallets in en uit een vrachtwagen.
 
Ontdekken welke machine het best bij uw situatie past?
Gebruik dan eenvoudig onze keuzehulp!
Gebruik de keuzehulp
Elektrische palletwagen huren voor buiten
Voordelen van huren bij Liftlease

Voordelen van huren bij Liftlease

Liftlease onderscheidt zich van de concurrentie door:

  • Preventief onderhoud en reparaties aan uw palletwagen. U huurt een elektrische palletwagen zonder zorgen, want wij zorgen ervoor dat er altijd onderhoud en service beschikbaar is. Ons team van gespecialiseerde monteurs opereert vanuit diverse locaties in Nederland en is daarom binnen enkele uren op locatie.
  • Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester. Liftlease is aangesloten bij VA-keur. Als branchevereniging van de Koninklijke Metaalunie, houdt VA-Keur toezicht op de kwaliteit van keurmeesters. VA-Keur stelt hoge eisen en laat deze controleren door onafhankelijke experts. Al onze elektrische palletwagens worden jaarlijks (ook op uw locatie) gecontroleerd op onder meer veiligheid.
  • Inhouse chauffeursopleidingen certificaat. Om uw medewerkers optimaal en veilig te leren omgaan met onze elektrische palletwagens, bieden wij in samenwerking met een erkende partner chauffeursopleidingen aan. Na afloop ontvangen uw medewerkers een certificaat.
Lees alles over onze werkwijze

Merken elektrische palletwagens

Liftlease verhuurt uitsluitend de hoogste kwaliteit elektrische palletwagens van onder meer Toyota en Linde. Wij opereren merkonafhankelijk: wanneer u voorkeur heeft voor de huur van een specifiek merk elektrische palletwagen, adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een of meer elektrische palletwagens? Start de Keuzehulp rechts bovenin het menu, of neem contact op met onze afdeling Sales via deze contactpagina.

Wij leveren onder andere aan

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord
Liftlease

Stuur ons een bericht

Liftlease