Home » Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid, dat zijn de pijlers van Liftlease. Cruciaal vinden wij dat; voor onze klanten en voor onze werknemers. Onze klanten bieden wij kwaliteit en veiligheid door hen volledig te ontzorgen met op maat gemaakte oplossingen. Hiertoe beschikken wij over intern transportmaterieel van topkwaliteit, een uitgebreid serviceaanbod, onze persoonlijke en proactieve benadering én natuurlijk onze werknemers. Zij hebben de kennis, de ervaring en het enthousiasme om u zo goed mogelijk te helpen bij uw intern transportvraag.

VA-keurmerk

Liftlease werkt conform het VA-keur; een onafhankelijk gecertificeerd keurmerk voor machines en gereedschap. Dit betekent dat wij preventief onderhoud, jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties aan intern transportmaterieel volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitvoeren. Bovendien is het VA-keur ISO 27001 gecertificeerd. Dit stelt eisen aan de manier waarop wij informatie over de machines behandelen en registreren.

Lean

De juiste machine op de juiste plek voor de juiste prijs, daar streven wij naar en daarvan profiteren onze klanten. Uw vraag vormt voor ons het uitgangspunt. Daarop stemmen wij onze oplossing af. Altijd in 1 keer de beste service, daar doen wij het voor. Dit leidt tot meer efficiëntie en minder kosten voor u. En dat is met recht Lean.