Home » Over ons

Over ons

Liftlease verhuurt en onderhoudt intern transportmaterieel. Dit doen wij al 30 jaar met veel plezier. Van heftrucks tot veegmachines en van hoogwerkers tot verreikers; wij leveren! Wij analyseren het logistieke proces binnen uw onderneming. Op basis daarvan kunnen wij de optimale inzet van intern transportmaterieel vaststellen. Wij zoeken altijd naar de meest efficiënte oplossing voor een zo gunstig mogelijk tarief. De juiste machine op de juiste plek voor de juiste prijs; zo ontzorgen wij onze klanten, zowel operationeel als financieel.

Opleidingen

De inzet van intern transportmaterieel vergt de nodige vakkundigheid van uw personeel. Liftlease verzorgt daarom diverse opleidingen die afgestemd zijn op de ervaring van uw werknemer. Onze opleidingen besteden aandacht aan de theorie en de praktijk. Daarmee dragen wij bij aan de veiligheid van uw personeel en aan de continuïteit van uw logistieke proces.

Wat kunt u van Liftlease verwachten?

In Liftlease vindt u een deskundige en betrouwbare partner. Wij stellen onze klanten en hun wensen centraal. Persoonlijk contact en een open communicatie vinden wij daarom belangrijk. Korte lijnen, efficiëntie, een proactieve benadering en oplossingsgerichtheid zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Bovendien gaan wij altijd voor de lange termijn. Wij geloven in duurzame relaties en in logistieke oplossingen die ook na verloop van tijd het meest efficiënt zijn. Wij zijn enthousiast over ons vakgebied en nemen u hierin graag mee.

Adresgegevens

Bezoek onze showroom & kantoor in Barneveld

deventerweg 9 barneveld
KVK NR : 18126216 BTW NR : NL009774294B01
Plan uw route
Wilt u meer weten?

Laat dan August contact met je opnemen