Home » Diensten

Aanvullende diensten voor uw intern transport

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van interne transportmiddelen, verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan bij al onze diensten centraal. Daarom faciliteren wij bijvoorbeeld diverse opleidingen voor chauffeurs intern transport.

Daarnaast verzorgen wij het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties. Natuurlijk geldt dit voor ons eigen materieel, maar óók voor machines die u zelf beheert. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

Onderhoud en reparaties

U bent afhankelijk van uw interne transportmachines. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom verzorgen wij graag het preventief onderhoud, de jaarlijkse veiligheidskeuringen en eventuele reparaties. Wij zijn 24/6 per week beschikbaar; zo heeft u gegarandeerd altijd de beschikking over werkende en veilige machines.

Lees meer over
Preventief onderhoud
,
Ons all-in onderhoudscontract

Incidenteel onderhoud/reparatie
.

 

Veiligheidskeuringen

Liftlease is aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom, die VA-keuringen uitvoert. VA-keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen: machines, werktuigen en gereedschap.
Lees hier meer over de Verplichte periodieke veiligheidskeuringen.

Totaaloplossingen/AGV

Automatisering heeft de toekomst. Dat geldt ook voor intern transport. Daarom helpen wij u graag met de automatisering van uw magazijn. Of u nu interesse heeft in automatisch gestuurde voertuigen of uw magazijn volledig wilt automatiseren. Wij vertellen u graag meer over AGV.

Opleidingen intern transport

Veiligheid is een belangrijke factor in uw bedrijf. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Zodoende faciliteren wij diverse opleidingen intern transport. Wij helpen u bij het behalen van uw heftruck certificaat, stapelaar certificaat of reachtruck certificaat. Meld u hier aan!

Wilt u meer weten?

We nemen graag contact met u op!