Magazijn automatisering

Liftlease verzorgt de ontwikkeling en implementatie van automatisch gestuurde voertuigen (AGV’s). AGV-oplossingen zijn bijzonder praktisch voor horizontaal transport van standaard pallets. Zeker wanneer uw medewerkers een groot deel van de dag bezig zijn met het brengen van pallets van punt A naar punt B, kan dat monotoon werk worden. Een AGV voert deze rit telkens nauwkeurig, snel en veilig uit. Daardoor vergroot u het werkplezier van uw medewerkers, bespaart u tijd én heeft u minder risico op transportschade.

Logistieke totaaloplossingen met AGV’s

Wij bieden een totaaloplossing op maat voor ieder bedrijfsproces; van een eenvoudige AGV die van het ene punt naar het andere punt rijdt, tot een volledig automatisch magazijn met bijvoorbeeld geautomatiseerde orderpicking en horizontaal transport. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw wensen bepalen de mate van automatisering.

 

Ontzorging van A tot Z

Dit traject regelen wij graag van A tot Z voor u: van het ontwerpen en opstellen van de concepttekeningen, de ontwikkeling en installatie van de software tot de implementatie van het systeem op locatie door onze specialisten. Wij begeleiden het hele traject en adviseren u waar nodig. Na de implementatie doen wij diverse kwalitatieve testen om de AGV 100% betrouwbaar te krijgen. Het resultaat is een perfect functionerende AGV die leidt tot een hogere productie en lagere proceskosten.

Liftlease heeft een nieuwe koers uitgezet. Wij doen waar wij al
decennia lang goed in zijn, maar nu nóg beter:
Onze klanten ontzorgen met optimale service.
Wij zijn klaar voor de toekomst!

De voordelen van AGV-oplossingen

Een op maat gemaakte AGV-oplossing brengt u aanzienlijke voordelen. Door de intelligente software rijdt de AGV veilig, foutloos en schadevrij. Het systeem werkt zelfstandig, dus zonder chauffeur, en is 24/7 inzetbaar. Bovendien bewerkstelligt het een optimale opslagcapaciteit voor uw producten. Deze voordelen resulteren in een besparing op uw operationele kosten en een verhoogde efficiëntie.

Daarnaast draagt de inzet van een AGV-oplossing bij aan de tevredenheid van uw medewerkers: U haalt immers de repetitie uit de werkzaamheden.

Een AGV huren

Investeren in een AGV kan een financiële last zijn voor uw onderneming. Kunt of wilt u deze investering nu niet doen? Dan biedt Liftlease uitkomst: u kunt een op maat gemaakte AVG bij ons huren. Zo betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u geen onvoorziene uitgaven. Bovendien bent u verzekerd van maximale continuïteit in uw logistieke proces. Wij verzorgen het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties aan de AGV.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij nemen graag contact met u op!