Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Hoogwerker verhuur: veilig bij Liftlease

Werkt u regelmatig op grote hoogte, dan is een hoogwerker van essentieel belang. Of u nu aan hoge gebouwen, hoge magazijnstellages of installaties werkt, met een hoogwerker weet u zeker dat uw medewerkers veilig werken.

Welke hoogwerker u ook zoekt, Liftlease verhuurt de hoogwerker die past bij uw werkomstandigheden.
Voor meer informatie over de verschillende soorten hoogwerkers en merken nodigen wij u uit om contact op te nemen via bovenstaande contactverzoek.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een hoogwerker bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet.
De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw hoogwerker(s)
  2. Jaarlijkse veiligheidskeuringen door een erkend keurmeester
  3. Vast bedrag per maand, all-in

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease een hoogwerker

Een hoogwerker huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw intern transportmaterieel. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de hoogwerker van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van continuïteit in uw logistieke proces.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van hoogwerkers en andere interne transportmiddelen verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen.
Zo weet u zeker dat uw intern transport altijd operationeel is en voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw intern transport en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. Is uw personeel niet opgeleid om te werken met hoogwerkers? Dan is Liftlease ook uw startpunt voor geschikte opleidingen voor uw medewerkers.