Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Veegmachines en schrobmachines huren

Bij Liftlease houden we van een brandschone vloer. Of u nu werkzaam bent bij een distributiecentrum, in de logistiek of in een andere branche, onze veeg- en schrobmachines helpen u verder!

Voor meer informatie over de verschillende soorten veeg- en schrobmachines en merken nodigen wij u uit om contact op
te nemen via bovenstaande contactverzoek.

De voordelen van huren bij Liftlease

Huurt u een reinigingsmachine bij Liftlease, dan weet u zeker dat deze volledig aan uw verwachtingen en de geldende veiligheidseisen voldoet.
De grootste voordelen van huren bij Liftlease:

  1. Preventief onderhoud en reparaties aan uw reinigingsmachine(s)
  2. Jaarlijkse VA keur
  3. Vast bedrag per maand, all-in

Onze veeg & schrobmachines

De mogelijkheden bij Liftlease

Huur of lease veeg- en schrobmachines

Een veeg- of schrobmachine huren of leasen kan uitkomst bieden wanneer u geen grote investeringen wilt doen in uw reinigingsmachines. Voor een vast bedrag per maand maakt u gebruik van de reinigingsmachine van uw keuze zonder onvoorziene uitgaven. Bovendien staan onze monteurs 24/6 voor u klaar.

Of u nu kiest voor een huurconstructie voor een korte periode, full operational lease of sale & leaseback, u bent verzekerd van een brandschone werkomgeving.
Liftlease neemt het onderhoud, de jaarlijkse keuringen en eventuele reparaties voor haar rekening.

Aanvullende diensten

Liftlease biedt een totaaloplossing voor intern transport. Naast de verhuur van veeg- en schrobmachines en andere interne transportmiddelen, verlenen wij alle diensten die nodig zijn om uw logistieke proces optimaal te laten verlopen. Zo weet u zeker dat uw reinigingsmachines altijd operationeel zijn en voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen.

Wij verzorgen graag het onderhoud en reparaties van uw veeg- en schrobmachines en indien gewenst voeren wij ook de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring uit. 

Wilt u meer weten?

Laat dan Stefan contact met u opnemen