Home » Intern transport nodig? Welkom bij Liftlease!

Intern transport nodig? Welkom bij Liftlease!

BARNEVELD – Heftrucks, pallettrucks, veegmachines, hoogwerkers… Een beetje bedrijf heeft voor een kapitaal aan dit soort machines in huis. Hoe anders is dat als je dit onderbrengt bij Liftlease op Harselaar-Zuid.

Met een fonkelnieuw pand aan de Deventerweg én twee minstens zo nieuwe vertegenwoordigers (Gert Groeneveld en Arjan van Dijk) bestormt deze Liftlease de lokale, regionale én landelijke markt. Met als belangrijkste missie: het reduceren van kosten op intern transport voor grote en kleine bedrijven. Liftlease heeft de tijdsgeest mee, vertelt Arjan. Want waar voor consumenten al langer geldt dat gebruik belangrijker is dan bezit, begint ook in het bedrijfsleven deze overtuiging post te vatten.

Liftlease is groot geworden door het aanbieden van intern transportmaterieel op basis van een vast maandtarief. “De klantwensen zijn voor ons de basis voor onze merkafhankelijke maatwerkoplossing. Met ons concept zijn de kosten voor service en onderhoud helder en nauwkeurig vastgelegd. En terwijl een ondernemer het best passende materieel in huis heeft, houdt hij toch kapitaal vrij om te investeren in zaken die het bedrijf sterker maken. Daarnaast kan men ook altijd bij ons terecht voor kortetermijnverhuur en kopen van nieuw en gebruikt materieel.”

Liftlease-monteurs
Bij Liftlease hebben klanten de keuze uit heftrucks, magazijntrucks, veeg- en schrobmachines, hoogwerkers en verreikers van alle mogelijke merken. Cruciaal zijn de servicemonteurs die in heel Nederland actief zijn.

Met hun mobiele werkplaats en jarenlange expertise, leveren ze de snelle service waar klanten behoefte aan hebben. Daarnaast wordt er in de werkplaats op de nieuwe locatie aan grote reparatie- en onderhoudsklussen gewerkt en worden de machines afleveringsklaar gemaakt. Met de nieuwe werkplaats, opslag, showroom en spuiterij binnen handbereik kijken de beide heren samen het met Liftlease-team uit naar de nieuwe contacten die hun avontuur bij Liftlease hen gaat brengen, vertelt Gert.

Netwerk
Omdat ze zelf bekend zijn in de regio, hebben ze al een flink aantal bedrijven in hun netwerk. “We kunnen ondernemers in deze regio verder helpen met het reduceren van hun logistieke kosten. Onze kennis delen en met echte aandacht adviseren over de juiste inzet op de juiste plek voor de juiste prijs. Dat levert ongetwijfeld veel werkplezier op!”

https://businessinbarneveld.nl/nieuws/intern-transport-nodig-welkom-bij-liftlease.html

 

Wilt u meer weten?